SAVJET KUMA BANDIĆA

'Za spasiti brak nekad treba pojesti žabu'

01.06.2009 u 22:45

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prvog radnog dana nakon osvajanja još jednog gradonačelničkog mandata posjetio je deseteročlanu obitelj Malković u Krnjaku, s kojom ga veže jedno od 112 kumstava, i to kako bi pomirio roditelje osmero djece Marijanu i Milivoja

KRNJAK - Zbog narušenih partnerskih odnosa Mirjana je bila napustila svojeg supruga, no zahvaljujući kumu Bandiću, situacija kod Malkovićevih je ponovno idilična, piše Jutarnji list.

S obzirom na to da je gradonačelnik svoj posjet okarakterizirao poluprivatnim, novinari nisu moglu nazočiti pomirbaneom sastanku, no kako ih je Bandić oboje prilično glasno korio, do novinara su dopirali njegovi savjeti.

'Nemojte da vidim još razbijenih čaša', rekao je Bandić kumovima prije nego ih je natjerao na 'pomirbenu pusu' pred novinarima.

'Morate znati da je brak kompromis i da neki puta treba pojesti žabu. Čuvajte tu djecu. Nemojte da vidim još razbijenih čaša', rekao je Bandić.

Zagrebački gradonačelnik kum je dvogodišnjoj Luciji, sedmom djetetu u ovoj obitelji, te je novinarima najavio trostruko veselje u srpnju.

'Bit ću kum i osmom djetetu, devetomjesečnoj Mariji. Krstit će se tada i mama Marijana, a potom se vjenčati s Milivojem. S ovom obitelji bit će sve u redu', optimističan je Bandić. Malkovićima je dovezao pun kombi dječjih potrepątina i igračaka, baš kao i deseteročlanoj obitelji Medved, koja živi nedaleko i kojima je kum.