BRAT ODBJEGLOG PREMIJERA

Za Sanadera novinari 'sliče đavlu paklenome'

Bionic
Reading

Don Vinko Sanader, brat bivšeg premijera Ive Sanadera i župnik crkve Gospe od Otoka, požalio se okupljenima na predstavljanju svoje knjige 'Duhovna abeceda' sinoć u Solinu

Kako javlja Slobodna Dalmacija, don Sanader rekao je da se osjeća 'izdanim' i dodao da 'izdaja prijatelja najviše boli'.

'Ja jesam svećenik, ali sam i čovjek, kao i vi, te emotivno proživljavam sve što mi se događa. Etiketiran sam u javnosti, što sam doživio kao izdaju istine, i nije mi lako. U ovim teškim trenucima koje proživljavamo ja i moja obitelj želim vam zahvaliti na potpori, koja mi mnogo znači', rekao je don Sanader okupljenima.

Slobodna Dalmacija prenosi da je don Sanader potkraj promocije knjige pročitao jednu od svojih kolumni pod nazivom 'Izdajnik', u kojoj stoji kako su 'ljudi zbog vlastitog interesa spremni izdati sve i pogaziti osnovne životne principe' te da se 'govore i pišu neistine s ciljem da se drugoga dokrajči i ubije njegov dobar glas u javnosti'.

'I to se piše i govori s takvom strašću uživanja da dotični sliče doslovno đavlu paklenome. Doista, takvo što ima još samo u paklu. Nažalost, u našem medijskom prostoru vlada upravo takva paklena atmosfera. Biti plaćeni klevetnik danas je unosno zanimanje kod nas', poentirao je don Sanader.