OBRAČUN U BEOGRADU

Vule Balavi likvidiran u 'sačekuši'

18.04.2012 u 15:35

Bionic
Reading

Pripadnik beogradske kriminalne skupine koja se bavi narkoticima ubijen je u utorak navečer ispred jednog kafića u Novom Beogradu, a po svemu sudeći, riječ je o obračunu unutar kriminalnog miljea, prenose u srijedu beogradski mediji

Ubijenome Vujadinu Pejanoviću (34), zvanom Vule Balavi, kako se navodi, pucano je u glavu i u grudi i vjeruje se da je riječ o profesionalnom ubojstvu, a u tijeku je istraga nakon što je obavljen očevid.

Pejanović je ubijen u takozvanoj 'sačekuši' dok je ulazio u automobil na parkiralištu ispred kafića.

B92 doznaje kako je Pejanović bio visokopozicionirani član novobeogradskog narko-klana čiji je vođa Dejan Stojanović Keka, koji je i formirao 'Kekinu skupinu', a uvjet ulaska u skupinu navodno je bio da su članovi do sada već izvršili neko ubojstvo ili pokušali nekoga ubiti.

Skupina je više godina bila u sukobu sa skupinom pokojnog Stevana Jezdimirovića zvanog Jezda, a zbog kontrole nad područjem Novog Beograda, navodi B92 te dodaje kako je u tom sukobu na obje strane bilo više mrtvih i ranjenih.

Kriminalna djelatnost skupine, osim krijumčarenja opojne droge uključuje i ubojstva, silovanja, razbojstva, iznude, ucjene, nasilničko ponašanje, krađa i krijumčarenje automobila i drugo.