UMRO NAKON KRAĐE

Vukovarskoj policiji u postaji umro pritvorenik?!

24.12.2010 u 16:11

Bionic
Reading

U prostoriji za zadržavanje Policijske postaje Vukovar na Badnjak je preminuo 29-godišnji Vukovarac koji je dan ranije lišen slobode zbog počinjenja kaznenog djela krađe, priopćila je PU vukovarsko-srijemska

Uhićen je bio zbog osnovane sumnje da je 10 godina starijem M.Š. iz Zagreba u Automat klubu Admiral u Vukovaru otuđio torbicu u kojoj se nalazio fotoaparat, laserski metar, mobitel i razni ključevi, te mu tako pričinio štetu od 3.000 kuna. Krađa se dogodila u četvrtak oko 11.10 sati. Nedugo po prijavi krađe počinitelja su ubrzo pronašli službenici PP Vukovar kojima je, nakon obavljenog obavijesnog razgovora, 29-godišnjak priznao krađu. Protiv njega je najavljena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je zadržan u policiji. Dan kasnije je preminuo.

Pregled tijela obavio je mrtvozornik te je konstatirao da na tijelu nema tragova nasilne smrti. Daljnje mjere i radnje preuzeo je istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru, potvrđeno je u priopćenju koje potpisuje Stipica Kuna, načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Najavljena obdukcija na Odjelu patologije Opće bolnice Vukovar dat će točan uzrok smrti.