ŽESTOKA KAMPANJA

Vučićev tabor udario po Jeremićevoj supruzi, ona slomljena uzvraća: Podmetnut će mi drogu!

21.03.2017 u 14:53

Bionic
Reading

Srpski predsjednički kandidat i čelnik naprednjaka te aktualni premijer Aleksandar Vučić ispričao se danas građanima zbog uvredljivih izjava čelnika SNS-a Milenka Jovanova na račun obitelji predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića, osobito njegove supruge Nataše koju je proglasio 'šeficom cjelokupnog narko tržišta u Srbiji'. Nataša Jeremić je tim povodom danas održala i izvanrednu konferenciju za novinare odbacivši pritom sve navode naprednjaka te izrazivši strah kako bi joj netko u sklopu političkih obračuna mogao podmetnuti drogu

Obračun dvojice predsjedničkih kandidata inicirao je prošlog tjedna Vuk Jeremić koji je tijekom predizbornog skupa u Užicama okupljenima poručio kako 'nikada narko dileri nisu bili u čvršćem zagrljaju s državom kao danas'.

'Prezime problema Srbije je Vučić, a ime Andrej, ali odlaskom Aleksandra, otići će i Andrej', rekao je Jeremić u Užicama, aludirajući na napise o povezanosti premijerovog brata s podzemljem, dodajući pritom kako je aktualna vlast 'razorila sve institucije' te kako je 'Milošević za Vučića bio Majka Tereza'.

Na Jeremićeve optužbe sinoć je priopćenjem reagirao potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, optuživši Jeremića i njegovu obitelj kako upravljaju narko klanom.

'Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i cjelokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić', stoji u priopćenju Jovanova u kojem se dodaje kako je Jeremić 'vjerojatno pobjesnio jer je policija obavila rekordnu zapljenu više od jedne tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli'.

Zbog izjave Jovanova danas je, pak, reagirao i srbijanski premijer Vučić koji se ispričao građanima zbog uvredljivih izjava stranačkog kolege.

'U ime pristojne i normalne Srbije, u moje osbno ime, ispričavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi siti. Moj tim i ja nikada nećemo vrijeđati članove tuđih obitelji', naveo je Vučić u pisanoj izjavi.

Vučić je pritom pozvao građane da prihvate njegovu ispriku, a 'dosovskim kandidatima' je poručio da 'nastave napade na njegovu obitelj, 'jer je u dosadašnjem tijeku kampanje jasno vidio da drugi program i politiku nemaju'.

'Moja obitelj, moj brat, moj sin, postali su tema najvulgarnijih napada, kako protukandidata, tako i njihovih ekipa. Razumije se kako su me njihove laži uvijek teško pogađale, ali su oni, nažalost, time pokušali legalizirati napad na moju obitelj kao sredstvo političke borbe', zaključio je Vučić.

Na optužbe je najemotivnije reagirala Nataša Jeremić koja je danas vidno potresena sazvala izvanrednu konferenciju za novinare, kazavši kako strahuje što će se dalje događati.

Nataša Jeremić živi u strahu nakon što je optužena da vlada cijelim narko tržištem Izvor: Pixsell / Autor: Srđan Ilić/PIXSELL

'Ne mislim da će na ovome stati, plašim se da će mi netko podmetnuti drogu. Ne znam što je sljedeće, iskreno me strah', izjavila je Nataša Jeremić u suzama kazavši kako će, ukoliko odluči potražiti satisfakciju na sudu, svakako tužiti Vučića, a ne Jovanova koji ju je izravno oklevetao. Pritom je naglasila kako ne prihvaća Vučićevu ispriku.

'Budimo iskreni, imamo li sumnje da Aleksandar Vučić ne kontrolira svaku riječ koja dolazi iz stranke? Kontrolira svaku riječ iz 90 posto medija, a kamoli riječi koje dolaze iz njegove stranke. Vučić se danas ispričao i govorio o pristojnosti Srbije, Mislim kako se treba stidjeti, jer on stoji iza tog priopćenja. Mislim da je potpuno iza svake pristojnosti što se on oglašava i govori o pristojnosti Srbije', kazala je supruga predsjedničkog kandidata.

Supruga predsjedničkog kandidata održala je konferenciju u suzama Izvor: Društvene mreže / Autor: Vuk Jeremić

U emotivnom obraćanju Jeremić je kazala kako je strašno što uopće mora govoriti o tome te kako nikada nije bila u dodiru s bilo kakvim narkoticima.

'Deset godina nisam popila čašu vina, I nije tajna zašto. Deset godina se borimo kako bismo dobili bebu. On to zna i strašno je što je dopustio nešto ovakvo', dodala je Nataša Jeremić koju je iz prvog reda bodrio suprug koji je bio na rubu suza.

'Sinoćnjim priopćenjem su pokazali kako su spremni na sve. Sada se plašim i pitam se što je sljedeće', zaključila je Jeremić, dodajući kako će se o tužbi konzultirati s odvjetnikom.