upozoranje iz hak-a

Vrlo gusta magla, kolona, pješak na autocesti... Vozači, budite posebno oprezni!

24.10.2019 u 07:34

Bionic
Reading

Magla, mjestimice vrlo gusta, jutros smanjuje vidljivost u većem dijelu zemlje. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, pa Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

HAK u izvješću u 7,15 sati upozorava da je pješak na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 145. km između čvora Novksa i čvora Okučani te mole vozače za dodatan oprez. 

Zagrebačka obilaznica (A3) - kolona vozila kod čvora Ivanja Reka, zbog radova na mostu Sava, u smjeru Bregane duga je oko kilometar.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa se vozače moli za strpljenje i upozorava ih se da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. U pomorskom prometu nema poteškoća. Danas će trajekt na liniji 433 Molat-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar (Gaženica) isploviti iz luke Molat u 17,30 umjesto u 16,30 sati.