24-GODIŠNJAKINJA IZ BANJOLA

Vrijeđala i grizla policajce nakon što su je spasili od nasilnika

11.04.2012 u 13:34

Bionic
Reading

Dvadesetčetverogodišnjakinja iz Banjola u ponedjeljak je fizički napala policajce koji su joj pritekli u pomoć nakon što ju je napao njezin 23-godišnji mladić, javlja PU istarska.

Nakon dojave oko 19.20 sati u Ulici Veruda u Puli zatekli 23-godišnjaka kako na sav glas vrijeđa i viče na svoju djevojku, koju je u jednom trenutku uhvatio za glavu i više puta njezinom glavom udario u vjetrobransko staklo automobila marke Renault Laguna u vlasništvu 55-godišnjakinje.

Kada su prišli policajci, 24-godišnjakinja je počela vrijeđati policajku, a nakon što joj je priopćeno da je uhićena, djevojka ju je fizički napala, da bi prilikom smještaja u policijsko vozilo jednog policajca ugrizla za ruku.

Mladić je uhićen te protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Puli, a zbog oštećenja vjetrobranskog stakla na Renaultu slijedi i podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu u Puli. Protiv djevojke pak slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnom postupku zbog napada na službenu osobu.