JOŠ JEDAN GAF NA HTV-U

Vremenska prognoza 45 minuta nakon 'Dnevnika'

05.01.2010 u 21:12

Bionic
Reading

Svi oni koji su gledali središnji 'Dnevnik' na HTV-u i željno iščekivali vremensku prognozu kako bi vidjeli hoće li i sutra padati snijeg, ostali su zakinuti za tu informaciju. Točnije, dobili su je, no 45 minuta nakon 'Dnevnika'

Naime, prognostičar Ivan Čačić pojavio se u kadru, zbunjen se počeo smijati i pokazivati nešto rukama. Nakon tih nekoliko sekundi, prognoza je naprosto prekinuta. Slijedi blok reklama, a nakon toga emisija 'Globalno sijelo'. 'Prava' prognoza ipak se pojavila oko 20 sati i 45 minuta.

Ivan Čačić prekinut ni kriv ni dužan


Teško je pobjeći dojmu da se HTV-u događa gaf za gafom. Koliko nas pamćenje služi, ovo je prvi puta da su gledatelji HTV-a ostali uskraćeni za legendarnu vremensku prognozu.

S HTV-a doznajemo da je najvjerojatnije došlo do puštanja pogrešnog priloga. Naime, prognoza se snima nešto ranije, stoga je očito puštena pogrešna verzija vremenske prognoze.

Jučer su pak, zbog pogreške tehničara, HTV-u vjerni gledatelji ostali uskraćeni za prijenos uživo obraćanja premijerke Jadranke Kosor o izbacivanju Ive Sanadera iz stranke. Dok su komercijalne dalekovidnice zbog tog događaja prekidale program zbog prijenosa uživo, na HTV-u se moglo vidjeti kuhanje Ane Ugarković.

Izostanak vremenske prognoze mogao bi se svrstati uz bok gafu od prije nekoliko mjeseci, kada je 'Dnevnik' pod uredničkom palicom Gorana Milića prvi puta otkada postoji kasnio 30-ak sekundi.