PRIJAVA PROTIV 19-GODIŠNJEG SINA

Vozio se na balama sijena u prikolici, pao i preminuo

11.07.2011 u 13:20

Bionic
Reading

Bizarna nesreća dogodila se u četvrtak navečer, na cesti kod mjesta Novoselci u Požeškoj županiji. Smrtno je stradao 46-godišnjak, zbog čega protiv njegovog 19-godišnjeg sina slijedi kaznena prijava

Mladić je upravljao traktorom s prikolicom u kojoj su bile naslagane bale slame. Teret u prikolici bio je visok preko pet metara. Na vrhu bala slame sjedio je mladićev otac.

U jednom trenutku, usred vožnje, 46-godišnjak je pao s traktorske prikolice na cestu, no njegov sin za upravljačem traktora to nije primijetio. Da oca nema u prikolici, 19-godišnjak je shvatio tek kada je stigao kući u selo Trapari.

Odmah je krenuo natrag, te je na cesti kod Novoselaca ugledao teško ozlijeđenog oca. Pozvao je hitnu koja je 46-godišnjaka prevezla u bolnicu gdje je ubrzo, od zadobivenih ozlijeda, preminuo. Protiv 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Iako je prijevoz ljudi u traktorskoj prikolici zabranjen, na selima se nažalost takav opasan prijevoz redovito prakticira, što često završi nesrećama i tragedijama.