TRNAVA

Vozač poginuo u naletu vlaka

16.09.2009 u 08:45

Bionic
Reading

Na pružnom prijelazu Trnava rano jutros putnički vlak naletio je na osobno vozilo renault megane pri čemu je vozač automobila teško ozlijeđen te je ubrzo nakon nesreće u bolnici umro, doznaje se u zagrebačkoj policiji, koja istražuje nesreću

Nesreća se dogodila jutros oko 6,30 sati kada je vozač renaulta prelazio prugu dok su na prijelazu bili uključeni i zvučni i svjetlosni signali.

Prema prvim policijskim informacijama, u renault meganeu još je bilo putnika, koji su također ozlijeđeni, no u policiji još ne znaju koliko je putnika bilo ni o kakvim se ozljedama radi.

Identitet vozača automobila koji je preminuo ubrzo nakon nesreće u KB Dubravi još nije utvrđen.

Vlakovi su jutros kasnili, a trenutačno kasne oko 20 minuta u dolasku u glavni zagrebački kolodvor, izvijestio je HŽ holding. Dionica pruge od kolodvora Borongaj do kolodvora Sesvete bila je potpuno zatvorena za promet, a od 7 sati promet prema zagrebačkom Glavnom kolodvoru tekao je po jednom kolosijeku. Otkazana su dva para prigradskih vlakova, prvi vlakovi kasnili su oko 40 minuta a trenutačno kasne oko 20 minuta, navodi se u obavijesti HŽ holdinga upućenoj medijima u 9 sati.