PRIJETEĆI SMS-OVI

Vojković podnio kaznenu prijavu protiv Kosora

02.02.2010 u 22:07

Bionic
Reading

Predsjednik Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a Hrvoje Vojković podnio je kaznenu prijavu protiv predsjednika HSLS-a Darinka Kosora zbog prijetnji SMS porukama

Ante Madunić i Mate Matić, odvjetnici Hrvoja Vojkovića, potvrdili su večeras Hini da imaju mandat i za podnošenje privatne tužbe zbog klevete, dodajući da se prije toga čeka određena dokumentacija.

Odvjetnik Madunić izjavio je da se kaznena prijava zasniva prvenstveno na SMS porukama, koje su objavljene danas i u "Nacionalu", a kojima, rekao je, sa svoga telefona gospodin Kosor prijeti Hrvoju Vojkoviću.

One su vrlo uznemiravajućeg karaktera, rekao je Madunić i dodao da je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu te da su o tome obavijestili i policiju.

Hrvatska socijalno-liberalna stranka sutra održava Središnje vijeće stranke gdje će donijeti odluke vezane za "mjere protiv članova stranke koji djeluju mimo stranačkog Statuta".

Hrvoje Vojković jučer je priopćio kako više ne želi sudjelovati u političkom projektu predsjednika HSLS Darinka Kosora, najavivši pokretanje odgovarajućih postupaka pred nadležnim tijelima kako bi "spriječio Kosorovo daljnje nemoralno i protupravno postupanje".