MITO NA HRT-U

Vlasnica Moire laže o odnosu s Hloverkom?

11.12.2008 u 11:49

Bionic
Reading

Izjava Irene Nakić Cirkveni da Hloverku Novak Srzić poznaje tek površno, odnosno da ju je 'u životu viđala možda dva ili tri puta' u najmanju je ruku upitna s obzirom na fotografiju koju je objavio Business.hr

Radi se o fotografiji na kojoj se nalaze Hloverka Novak Srzić, Dijana Čuljak Šelebaj, njezin suprug Vladimir Šelebaj, HTV-ova novinarka Ivana Šikić te Irena Nakić Cirkveni, direktorica PR agencije Moire. Fotografija je, prema dostupnim informacijama, snimljena u Parizu, i to tijekom zajedničkog jednotjednog posjeta dotičnog društva tom gradu.

Nakić Cirkveni, za koju se sumnja da je putem svojih poznanstava na HRT-u (trojac Novak Srzić, Šikić i Čuljak Šelebaj) klijentima svoje PR agencije uz novčanu nagradu osiguravala medijski prostor na nacionalnoj televiziji, ovih je dana sve ponovno demantirala, priznavši tek prijateljevanje s Ivanom Šikić. Uz Dijanu Čuljak veže ju, kazala je, to što su bile susjede. Inače se, kazala je Business.hr-u prije par dana, "već četiri godine ni ne pozdravljaju".

Ivana Šikić, poznatija javnosti kao nekadašnja glasnogovornica izbornog stožera aktualnog predsjednika Stjepana Mesića, zbog svoje je veze s ubijenim Davorom Zečevićem, jednim od čelnih ljudi zagrebačkog podzemlja, već prozivana za sukob interesa, s obzirom da je radila kao urednica u informativnom programu HTV-a pod Hloverkom Novak Srzić.

Svaki put kada su ju mediji pokušalji povezati s novinarskim perjanicama Prisavlja, pa i kada je bila u pitanju famozna prezentacija koja ju povezuje sa Šikić i Čuljak, Nakić Cirkveni prijateljstvo bi demantirala.

Glavna urednica Informativnog programa Hloverka Novak Srzić, prijateljstvo s kojom je Nakić Cirkveni najviše osporavala, javila nam se na telefonski poziv, no pitanje o fotografiji nismo ni stigli postaviti, budući da nam je Novak Srzić na pitanje o odnosu s vlasnicom agencije Moire odgovorila: 'Što bih ja vama govorila o svom odnosu s njom, to ću odgovoriti policiji ako me pita.'

Za komentar fotografije kontaktirali više smo puta Irenu Nakić Cirkveni, no ona do zaključenja teksta nije odgovarala na pozive.