DUBROVAČKI GOSPARI

Vlahušić i Medović umalo se potukli na kolegiju

Bionic
Reading

Višemjesečni sukob gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića i pročelnika Upravnog odjela za opće poslove i mjesnu samoupravu Zdenka Medovića kulminirao je u petak, umalo se pretvorivši u fizički obračun u gradskoj vijećnici, jer je Vlahušić želio izbaciti Medovića s redovitog kolegij

Prema pisanju Slobodne DalmacijeMedović je gradonačelniku želio predočiti pojedine probleme u radu upravnog odjela kojem je na čelu, ali Vlahušić ga nije želio saslušati nego je povisio ton i kazao mu da se udalji.

No, pročelnik je to odbio smatrajući da kao zaposlenik gradske uprave ima pravo biti nazočan kolegiju. Na koncu je sastanak prekinut jer je Vlahušić izišao vani, uz obrazloženje da ne želi biti na kolegiju s pročelnikom Medovićem, koji je potom napustio gradsku vijećnicu.

Iako zaposlenici Grada prepričavaju kako je došlo do naguravanja, potvrdivši svađu gradonačelnika i pročelnika, glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović istaknuo je kako nije bilo nikakva fizičkog sukoba. Pročelnik Medović nakon ovog incidenta nije se javljao na mobitel.

Glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero kazala je da policiji nije prijavljen nikakav sukob u gradskoj vijećnici.