KONTROVERZNA VEZA

Vjenčali se 43-godišnja Hrvatica i austrijski dječak

03.09.2012 u 12:09

Bionic
Reading

Pred matičarom u Perhtolzdorfu, pokraj Beča, krajem prošlog tjedna sudbonosno 'da' izgovorili su 16-godišnji učenik i Renata Juras (43), njegova bivša nastavnica, nekadašnja trenerica rukometa iz Hrvatske

Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do sklapanja braka dosta riskirali i dosta izgubili jer je njihova veza izazivala kontroverze otkad se za nju saznalo, prenosi Blic.rs.

Prije tri godine Ervin se zaljubio u svoju trenericu rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepaštena.

Uslijedila je prijava zbog zavođenja maloljetnika pa je Renata izgubila posao i osuđena je na 22 mjeseca zatvora uvjetno. Unatoč svemu, Ervin i Renata su odlučili živjeti zajedno, a krajem lipnja dobili su kćer Noemi. Najzad, prošlog petka uslijedio je i put do matičara da bi se ozakonio zajednički život.

Na vjenčano prstenje par je ugravirao poruku 'do neba i nazad', što - kako kaže Ervin - opisuje njihovu ljubav. Inače, umjesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu - jer je danas i u Austriji počela nova školska godina.