BIOENERGETIČARI NA SVEUČILIŠTU

Viskom mijenjaju raspored sjedenja u Rektoratu

17.11.2010 u 10:03

Bionic
Reading

Na Sveučilištu u Zagrebu prošloga je tjedna napravljen je novi raspored sjedenja zaposlenika, i to prema preporuci radiestezista i bioenergetičara koji je s viskom u ruci obišao sve urede zagrebačkog Rektorata i dobro ih 'pretumbao' jer je naišao na štetna zračenja podzemnih vodnih tokova

Da im nešto šteti, osjetili su sami zaposlenici koji se već mjesecima žale na različite tegobe, nedostatak energije, negativne vibracije... No panika se proširila kada je nekoliko zaposlenika u isto vrijeme oboljelo. Mogućeg su krivca vidjeli u zgradi Sveučilišta na zagrebačkom Trgu mašala Tita.
Razloga je više.

Neki djelatnici vjerovali su kako je lošoj energiji i bolestima kumovao potok koji je nekad davno tekao uza zgradu Rektorata. No bilo je i onih koji su razloge vidjeli u tome da je zgrada Sveučilišta zapravo građena da bi bila bolnica. Zanimljivo, pristaše te teorije bile su upravo oni djelatnici, kaže izvor Večernjeg lista, čiji je ured pri gradnji zgrade zamišljen za mrtvačnicu. Da su u srcu akademske zajednice pribjegli alternativnim metodama potvrdili su nam i na Sveučilištu.

'Da, angažirali smo osobu da viskom provjeri zgradu. Zlu ne trebalo, jer ima ispod nje tih tokova. Bilo je i nekakvih bolesti pa smo htjeli provjeriti ima li to ikakve veze. Konstatirano je da ima nekih tokova i napravljen je razmještaj – potvrdio je prorektor za razvoj i prostorno planiranje Bojan

Koliko je kuna za to izdvojeno iz skromna sveučilišnog proračuna ne zna se točno, no prema glasinama riječ je o tisuću eura.