OMG LOL

Vikend surfanje

29.05.2010 u 14:48

Bionic
Reading

Linkovi za klikanje, brze vijesti za čitanje

Facebook grupa DeMotivational Posters - Izgubio sam pola dana klikajući po fotkama, trenutačno sam na fotografiji broj 1337 od 2484. Putem sam shvatio i da strelica desno na tipkovnici, na Facebooku, otvara sljedeću sliku.

Bros Icing Bros je novi trend među američkim studentima, meni se čini kao viralna kampanja Smirnoffa. Ako je reklama - genijalna ideja.

Television is a drug. Uznemirujući video. Zato, pravac priroda!

Filmaš Eddie Lebron snimio je s prijateljima Megaman film i stavio ga na Vimeo. Traje oko 90 minuta, gleda se na internetu, pa ako imate viška vremena i voljeli ste igru, pogledajte. Ako vam se svidi, možete donirati koju kunu, kupiti DVD i popratne sitnice. Internet, tko ga ne bi volio!

Booooooom.com - art blog/site za koji mi je Petra (naša izvršna urednica op.a.) rekla da moram ubaciti

Gator bait trailer! Ovaj low budget film je snimljen 1974. godine, a glavu ulogu igrala je Claudia Jennings, koja je bila Playboy playmate 1970. godine. Kaže biografija na IMDB-u da je radila u uredu tog magazina kada ju je jedan od fotografa pitao bi li se fotkala.

Japan će do 2020. godine izgraditi bazu na Mjesecu. Zapravo to će učiniti roboti, a baza će biti namijenjena drugim robotima

Ako ste u depresiji, evo nešto što će vas oraspoložiti - slike svijeta nakon apokalipse. Inače, site na koji link vodi, Swedishbed, ima čudo dobrih klikabilnih stvari.

100 stvari koje niste znali o filmu Imperija uzvraća udarac.

Mega članak na Outside.com o najvećoj podvodnoj spilji na svijetu, gdje je ronilac Dave Shaw našao tijelo mladića koji je nestao prije deset godina. Tijelo je odlučio izvući no...

Ako niste otišli u pravu šumu, prošećite onom virtualnom.

Lik koji je napravio pjesme 'Alice' i 'Upular', služeći se samo tonovima iz filmova 'Alisa u zemlji čudesa,' odnosno 'Up', ima novu pjesmu. Ovoga puta, zvukovi su iz njegovog vrta

Posljednjih desetak Flashmob okupljanja koje morate pogledati! Ovaj s biciklima je epic win.

Čitaje Axu, moj omiljeni strip iz osamdesetih (izlazio u Stripoteci) online. Još uvijek se čeka Axa film

American idol, best of the worst. Najgori su, teško je gledati, ali što se mora...

Retro! Interactive illustrated stories from Metropolis and beyond. Odličan site koji ima i super trailer (podsjeća na Bioshock igru, koja mi i nije bila nešto):