OBRAČUN S LOŠIM GLASOM

Vidošević u podne obavio operaciju glasnica

07.10.2009 u 10:31

Bionic
Reading

Zbog problema s polipima na glasnicama, nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević objavio je da će danas u podne u jednoj zagrebačkoj bolnici obaviti manji operativni zahvat. Stoga će iduća dva tjedna izbivati iz javnoga života. Vidošević je naglasio kako će s građanima i medijima u narednih 14 dana komunicirati putem svoje web stranice i internetskih servisa Facebook i Twitter. Odbio je navesti u kojoj će bolnici obaviti zahvat, kao i tko će ga izvesti

'Ne želim da se ljude uznemirava zbog takvih stvari' naglasio je Vidošević. Kao razlog zbog kojeg na operaciju nije otišao ranije, premda problem s glasnicama nije od jučer, Vidošević je naveo da mu je stanje posljednjih mjeseci bilo dobro te je mislio da će one izdržati.

'U Hrvatskoj živi deset posto ljudi koji imaju neki vid invalidnosti, u mom slučaju to je glas. Posljednjih dana pokušava me se diskreditirati na osnovi toga, a s ovoga mjesta poručujem kada postanem predsjednik, najviše ću se boriti za te ljude. Znam da to neke ljude nervira, neki me i lošije čuju pa sam odlučio to riješiti. Kampanja će biti duga i trajat će do Božića. Ovo nisu obični izbori. Ovo su izbori za Hrvatsku kakvu želimo', kazao je Vidošević.

Na izjave svojih protukandidata koji su ga, između ostalog, nazvali Tarzanom, Vidošević je samo lakonski odgovorio kako je ovo predizborno vrijeme u kojem svatko bira svoju taktiku za kampanju.

'Mogu reći da se zahvaljujući mome radu u HGK-u otvorilo stotinu tisuća novih radnih mjesta', zaključio je Vidošević.