mladež hdz-a

Vidiš: Generacija smo koja baštini tradicionalne vrijednosti, ali zasukanih rukava gleda prema budućnosti

12.09.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš poručio je u subotu povodom obilježavanja nacionalnog dana i 30. godišnjice osnutka, kako se Mladež HDZ-a trudi dati prave odgovore i biti glas mladih u Hrvatskoj politici

"Trudimo se dati prave odgovore, biti glas mladih u hrvatskoj politici, ja bih rekao da smo u tome uspješni, povjerenje imamo, i svake godine izlazimo s novim idejama, novim mjerama i trudimo se biti ovdje", kazao je Vidiš novinarima ispred središnjice HDZ-a. Dodao je kako je Mladež HDZ-a generacija koja baštini tradicionalne vrijednosti, ali zasukanih rukava gleda prema budućnosti.

Državna tajnica za demografiju i mlade Željka Josić istaknula je kako joj je drago da se mladi sve više uključuje u društvo a HDZ-ov ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović ocijenio da 30-godišnji staž Mladeži HDZ-a znači da postoje rezultati rada, te da HDZ ima svijetlu budućnost.

"Teme mladih, koje dolaze kroz javni prostor, a vezane su za mlade, od zapošljavanja, boljih radnih mjesta, digitalizacije, zelene energije, svega onoga što su sada teme kojima se bave mladih u fokusu su Vlade”, poručio je.

Na Nacionalnom danu Mladeži HDZ-a sudjelovao je i predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković.

Nacionalni dan Mladeži HDZ-a i 30. godišnjica osnutka obilježen je u drugačijim okolnostima nego do sada, sukladno epidemiološkim mjerama, a program obilježavanja prenosio se videovezom.