prije intervjua s potpredsjednicom sad-a

[VIDEO] Voditeljice nestale iz studija nakon što im je glas i režije javio: Vas dvije morat ćete izaći na trenutak. U eter im je rečeno da su pozitivne na covid

24.09.2021 u 23:10

Bionic
Reading

Dvije voditeljice ABC-ove emisije 'The View' maknute su iz studija tijekom programa uživo jer im je u eter priopćeno da su pozitivne na koronavirus. Odigralo se to koji trenutak prije gostovanja američke potpredsjednice Kamale Harris

Suvoditeljica Sunny Hostin i gošća voditeljica Ana Navarro zamoljene su da napuste voditeljski stol usred emisije uživo, a njihova kolegica u studiju naknadno je objasnila da su Hostin i Navarro pozitivne, javlja ABC7News.

'Vas dvije morat ćete izaći na trenutak', rekao je glas iza kamere zbunjenim voditeljicama koje su u trenu nestale iz kadra.

Nakon toga javnost je izviještena da su voditeljice pozitivne, no da će sigurno biti dobro jer su cijepljenje. Potpredsjednica SAD-a je stoga umjesto iz tog studija, bila u drugom studiju ABC-eve zgrade u New Yorku.

'Učinili smo sve što smo mogli da bismo bili sigurni jer vas jako cijenimo', rekla je voditeljica Joy Behar Kamali Harris. Ova je pak odgovorila: Sunny i Ana snažne su žene i znam da su dobro, ali to uistinu govori i o činjenici da su cijepljene, a cjepiva doista čini razliku jer inače bili bi zabrinuti zbog hospitalizacije ili nečeg goreg'.