PRIJE UTKAMICE

[VIDEO/FOTO] Predsjednicu u Splitu 'izljubio' pas

10.10.2019 u 20:44

Bionic
Reading

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak kasno popodne posjetila je Županijsku udrugu slijepih osoba u Splitu nakon čega je odjenula dres i krenula put Poljuda, gdje se večeras igra kvalifikacijska nogometna utakmice između Hrvatske i Mađarske.

Novinarima je rekla da nakon posjeta odlazi na stadion Poljud bodriti hrvatsku reprezentaciju i da u Split nije stigla kao predsjednica već kao navijačica reprezentacije i kao Hrvatica.

"Meni je jako, jako drago da se konačno utakmica hrvatske reprezentacije odigrava u Splitu. Malo sam se dopisivala s Zlatkom Dalićem, on je isto vrlo optimističan, ali je rekao da moramo jako navijati za reprezentaciju i s velikim zadovoljstvom ću podijeliti radost te pobjede sa svima koji budu na utakmici uključujući i s navijačima Hajduka", kazala je predsjednica.

  • +8
Predsjednica u udruzi slijepih Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Upitana da predvidi rezultat rekla je kako ne zna jer "brojevi nisu njena jača strana", ali da će Hrvatska sigurno pobijediti.

U Županijskoj udruzi slijepih osoba popričala je s brojnim članovima koji su joj darovali radove. Nakon druženja u udruzi predsjednica je odjenula dres i krenula put Poljuda.

Predsjednica posjetila Udrugu slijepih Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotić