(ne)pripremljeni na sve

[VIDEO] Dok je Trump hvalio svoje obavještajce, dogodio se gaf koji ne ulijeva povjerenje u sigurnost

18.07.2018 u 16:04

Bionic
Reading

Tijekom konferencije za novinare održane u utorak usred govora američkog predsjednika Donalda Trumpa o sigurnosti američkih građana i dobrom radu obavještajne službe dogodio se gaf koji ne ulijeva povjerenje u jedan od najbolje organiziranih obavještajnih aparata u svijetu

Američki predsjednik Donald Trump je, naime, u utorak održao konferenciju za novinare tijekom koje je govorio i o sigurnosti na koju Amerikanci mogu računati te o potpunom povjerenju u obavještajne službe.

No upravo u trenutku u kojem je Trump spominjao sigurnost i povjerenje u obavještajni sustav u Bijeloj kući je nestalo struje te je nastao potpuni mrak.

'Gajim puno povjerenje u našu obavještajnu službu... Ups, upravo su ugasili svjetlo, mora da je to služba napravila', izjavio je američki predsjednik nakon što je u prostoriji nestalo svjetla, što je izazvalo smijeh među okupljenim novinarima.

Svjetla su se pojavila nakon nekoliko sekundi, a Trump je upitao nazočne je li sve u redu.

  • +24
Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Jeste li dobro? U redu. To je bilo neobično, ali u redu', kratko je prokomentirao Trump, još jednom pohvalivši tamošnje obavještajce, nakon čega je nastavio svoje izlaganje posvećeno ruskom utjecaju na ishod izbora za američkog predsjednika.