NESPORTSKI POTEZ

[VIDEO] Brazilski političar i bivši MMA borac pozvao Macrona u ring i prostački izvrijeđao njegovu suprugu

06.09.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Tek što su se smirile verbalne tenzije između brazilskog predsjednika Jaira Bolsonera i predsjednika Francuske Emmanuela Macrona zbog uništavanja Amazonije, novi brazilski ambasadro turizma i nekadašnji MMA borac Renzo Gracie brutalno je izvrijeđao prvog čovjeka i prvu damu Francuske

Novi član brazilske vlade zadužen za promociju turizma izjavio je kako je Micron 'klaun', zaprijetivši pritom kako će ga ugušiti.

'Jedina vatra koja se događa je vatra u brazilskim srcima i u srcu našeg predsjednika, klaune', kazao je Gracie u videoporuci upućenoj Macronu kojeg je novopečeni političar pritom nazvao 'Micronom'.

'Dođi ovamo! Uhvatit ću te za vrat, taj pileći vrat. Nećeš me prevariti', bjesnio je u poruci Gracie.

Nakon što je na društvenim mrežama objavio poruku francuskom predsjedniku, brazilski mediji zvali su Gracieja radi komentara očekujući odmjereniju izjavu no on nije posustao u prostačkim uvredama.

'Ljudi će misliti kako sam ga nazvao piletom jer sam želio dovesti u pitanje njegovu muškost, ali sam vidio mnoštvo gayeva koji su muževniji od ovog imbecila', rekao je Gracie prije nego što se još brutalnije okomio na Macronovu suprugu Brigitte.

'Postavit ću vam pitanje. Je li ružna ili lijepa. Biste li se zakačili na nju? Činjenica da Macron spava sa zmajem ne čini ga poznavateljem vatre. Ružna je, čovječe', osuo je Gracie paljbu po Macronovima. Zanimljivo je da je brazilski predsjednik Jair Bolsonaro 'lajkao' Gracievu objavu na društvenim mrežama komentirajući sunarodnjaku da 'ne ponižava čovjeka' pri čemu je komentar 'začinio' s 'hahaha'.

Valja podsjetiti kako je upravo Bolsonara nedavno izvrijeđao prvu damu Francuske podsjećajući na njezine godine i podatak kako je ona 24 godine starija od svojeg supruga. Bolsonarovim kritikama je, pak, prethodila Macronova zabrinutost zbog katastrofalnih šumskih požara u Amazoniji.