na terenu 50 vatrogasaca

[FOTO, VIDEO] Veliki požar u Valpovu: Gorjelo u tvornici za stolariju i preradu drva

22.04.2021 u 19:50

Bionic
Reading

U požaru koji je tijekom popodneva buknuo u valpovačkoj tvornici za preradu drva i stolariju nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar je stavljen pod nadzor, doznaje se u valpovačkoj dobrovoljnoj vatrogasnoj postrojbi (DVD)

Požar je ugašen i stavljen pod kontrolu te više nema opasnosti od proširenja, rekao je Hini zapovjednik valpovačkog DVD-a Stjepan Koški.

Požar u Valpovu Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Ističe kako se trenutno radi na gašenju preostalih žarišta, i trebat će dosta vremena da se to dovrši, ali da nema opasnosti od proširenja požara. Od početka intervencije i tijekom gašenja požar se nije proširio ni na jedan okolni objekt. U gašenju je sudjelovalo 12 vozila i oko 50 vatrogasaca, a prema dosadašnjim spoznajama, tijekom intervencije nije bilo ozlijeđenih vatrogasaca, a ni djelatnika tvrtke u kojoj je izbio požar, istaknuo je Koški.

U osječko-baranjskoj Policijskoj upravi također navode kako, prema dosadašnjim informacijama, u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a u gašenju su sudjelovali i vatrogasci iz okolnih mjesta. Ističu kako će se očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, obaviti u petak.

  • +11
Požar u Valpovu Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL