HOROR U ČAKOVCU

Već osuđivani ubojica dvije godine silovao majku

16.05.2009 u 22:42

Bionic
Reading

Protiv 39-godišnjaka koji živi na području Čakovca istražnome sucu Županjskoga suda u Varaždinu podnese je istražni zahtjev jer je u razdoblju od 2007.godine do 13. svibnja ove godine silovao svoju majku

Informacija je objavljena na službenim stranicama DORH-a, a istražni je zahtjev podnijelo Županijsko državno odvjetništvo u redovitoj proceduri. Nesretna žena bila je žrtva bolesnoga iživljanja vlastitoga sina, a da to nitko u njenoj okolici nije primijetio, piše Jutarnji list.

Najstrašnije je što je 39-godišnjak, čiji su inicijali I.P. bio već osuđen radi ubojstva prijatelja na osam godina zatvora. Iz zatvora je izašao 2004.godine. Silovanje je potpuno izbezumljena prijavila zlostavljana žena koja je na kraju završila na psihijatriji Županijske bolnice u Čakovcu. Njihovim životima, neslužbeno doznajemo, vladao je alkohol.

On je djelomice prouzročio i ubojstvo koje je I.P. počinio sredinom devedesetih. U svađi, ubio je prijatelja s kojim je bio u ratu i potom ga, da bi prikrio zločin, bacio u septičku jamu i zalio vapnom.

Prošle godine ubojičin se otac ubio, a od tada su bezumni nasilnik i nesretna žena živjeli sami u obiteljskoj kući u mjestu blizu Čakovca. Poremećeni silovatelj zadržan je u pritvoru.