Za ostavljanje komentara morate biti prijavljeni na tportal. Prijavi se ili registriraj.

Komentari čitatelja 11

 • 16910902

  09.03.2017 13:18

  drugarice i dalje mogu radit pobačaje..koga briga ?!?

 • pupurin

  09.03.2017 00:25

  jozice a sto se ti uzbudujes kad zene traze svoja prava koja su na zapadu nesta najnormalnije?

  jozomafiozzo.

  09.03.2017 16:06

  Na zapadu su i veće plaće, kaj se ne buniš?

 • jozomafiozzo.

  09.03.2017 00:10

  Uznemirena?.... pa, prije koju godinu se vidjelo koliko je uznemirena.... ta baba ( ba-be) misli samo na sebe... cvilila je tu na portalu da sa 5000 kn BOLOVANJA ne može prehraniti sebe I PESA, i da si nemre kupiti drugi ortopedski grudnjak.... a druge žene, koje (nažalost) također nemaju dojku, ali imaju upola manje prihode bolovanja, one si mogu nekako kupiti grudnjak ( oko 200-300 kn)?
  Glumica, kao i sve iz njezine udruge... pa šepurila se u nekoj komisiji (osobno sam bio uz nju), kaj se nije borila za prava žena koje su STVARNO bile ugrožene? i, ako je Ž. Markić skupila 800 000 potpisa, tko je onda sanja sarvanka da joj brani pristup?.... neka ona skupi 8000 potpisa protiv Markićke....

 • spilar

  08.03.2017 23:45

  Uzalud vam trud svirači. Naime, Gđa. Sernavka, ja se neću u komentaru odrediti da li sam ZA vas ili "NJIH". Usredotočit ću se samo na činjenice, a to narod najbolje može vidjeti i usporediti kolika je snaga Vas Gđo. Sernavko i Vaših Udruga, ili ovih drugih. Vi se pozivate na već stečena prava ili na zaštitu ne jačeg ili slabijeg od siledžija, ali nikako da potkrijepite i organizacijom ili sposobnosću da Vi i Vaši povedu kroz ulice ili da napune trg sa barem pola onoliko građana kako je druga strana organizacijski sposobna dovesti tj. napuniti trgove i ulice. Znači li to da Vi i Vaši, nemate dovoljno slijedbenika ili u ovom slučaju žena koje će vas slijediti ? A možda da razmislite da te žene na koje se Vi pozivate da im trebaju veća prava, zapravo u večini NE žele da ih zastupate jer one tako ne misle ? Možda one žele biti mlaćene kao stoka ? Organizirajte, molim, skupite respektabilan broj žena, osoba LGBT, koga hoćete, napunite trgove pa ako vas bude više nego kod onih drugih, bit ćete vjerodostojni. Ovako ne. Ovako se borite samo za sebe i šačicu Vaših. Ništa više od toga.

  prvagora1

  08.03.2017 23:59

  ne moraš baš ništa reći. iz tvog teksta je sve jasno. to je tvoj tekst?
  primjedba o brojnosti i zastupljenosti "ovih sarnakivnih " grupa kontra markićkinih pokazuje zorno da ti nisu jasne osnove: a to je da se ovdje štite specifična ženska prava i prava MANJINA. ako su manjine, znači da ih je manje od većine. pa ih nikad neće biti više od tih tvojih. koji jeste većina. kužiš?
  što opet povlaći pitanje, zašto se tako brojnija i moćnija većina tvojih, BOJI šačice manjina? zašto ih se toliko bojite da bi ih silom zbrisali s lica zemlje?
  pa sve one žene koje obožavaju da ih muškarci mlate i maltretiraju, samo neka i dalje uživaju u tome. a one koje to baš i ne vole, neka im bude pravo da ih se ne tuče, muči i posljedično ubije. jer i to se dešava. manjini. i manjinama.

 • pupurin

  08.03.2017 22:24

  monsidore poznato je kako na balkanu preko 95% obiteljskog nasilja naprave razdrljeni maco muskarci koji smrde na alkohol(u meduvremenu smrcu i bijelu prasinu) i naravno su veci katolici od pape.

  monsider

  08.03.2017 23:06

  Kao što rekoh, obični sterotipi. Interesantno je to da nema nikakvog podataka o nasilju žena nad muškarcima. To jr jedan veliki tabu, i to na razini žrtve gdje muškarci o tome ne vole govoriti, i na razini javnosti čije mišljenje uglavnom formuraju ovakvre bablje udruge.
  U Britaniji su proveli istraživanje gdje su došli do iznenađujućeg podatka da su u čak 40% fizičkog nasilja u familiji nasilnici žene. O psihičkom zlostavljanju nećemo, jer to je kompleksnija tems, gdje bi bili još porazniji podaci za feminističko-fašistički pokret u Hrvatskoj

  pupurin

  09.03.2017 11:06

  monsidore mozda su tvoji britanci dostigli spolnu ravnopravnost u nasilju ali nasi razdrljeni, alkoholizirani maco turbovjernici balkanci su jos uvijek u 95% slucajeva pocinitelji obiteljskog i svih drugih nasilja.

 • monsider

  08.03.2017 21:54

  Gospođa Saravanka ne razumije problem nasilja, odnosno vulgarizira svodeći ga na rodne stereotipe po kojima razdrljeni mačo muškarac, koji smrdi na alkohil, tuče svoju predivnu ženicu. Zato ni njoj nije mjesto u ovoj komisiji, jer dok Markićka predstavlja vjersku fundamentalitam u njegovom najgorem obliku dotle Saravanu mogu okarektarizirati kao feministički fašizam.

  prvagora1

  08.03.2017 23:50

  sarnavka razumije i ne vulgarizira ništa. ona se godinama bavi nasiljem koje provode muškarci nad ženama i djecom. i pomaže im u trenucima kad im je to najpotrebnije.
  koliki je točan postotak nasilja koje žene vrše nad muškarcima, ne znam. a time nek se bavi netko drugi. evo, možeš i ti. jedno drugo ne isključuje. a ti to pokušavaš.