ŠESTERO MLADIH OZLIJEĐENO

Utrkivanjem se odvezao u smrt

16.07.2012 u 07:33

Bionic
Reading

Nakon očevida policije, na vidjelo su izašli novi detalji tragedije koja je u crno zavila Dugi otok. Vraćajući se s fešte u Savru, 25-godišnji Tomislav C. je za upravljačem Renault Megana krenuo u pretjecanje Fiat Punta za čijim je upravljačem bio 21-godišnjak. Tomislav je izgubio kontrolu nad vozilom i poginuo, a ozlijeđeno je šestero suputnika, među kojima je četvero tinejdžera

Naime, prema policijskom zapisniku, došlo je do kontakta među vozilima, uslijed čega je Tomislav izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletjelo s ceste i nekoliko puta se prevrnulo. Tomislav je poginuo na mjestu nesreće. S njim u vozilu bilo je još šest putnika, od kojih su dvojica zadobili teže ozljede glave i prsnog koša te su zadržani na liječenju u zadarskoj Općoj bolnici i izvan su životne opasnosti. Ostalih četvero je lakše ozlijeđeno.

Zadrom i Dugim otokom brzo se proširila vijest kako su se pokojni Tomislav i 21-godišnjak za upravljačem Punta u kojem su bila još tri putnika jedno vrijeme utrkivali na uskoj cesti koja povezuje Božavu i Veli rat te da je tijekom pretjecanja došlo do dodira retrovizorima, što je bilo dovoljno za tragediju u kojoj se ugasio jedan mladi život.