PRATITE UŽIVO NA TPORTALU

Urša Raukar 'Na vrućem stolcu'

09.02.2010 u 17:38

Bionic
Reading

Na 'Vrući stolac' Radija 101 ove srijede od 21 sat sjeda glumica i aktivistica Urša Raukar. Emisiju pod vodstvom Tamare Pavlice možete uživo pratiti na tportalu

Poznata glumica i odlučna aktivistica Urša Raukar gostovat će na Radiju 101 povodom prosvjeda koji Zelena akcija i Pravo na grad organiziraju u srijedu u 18 sati u zagrebačkoj Varšavskoj ulici. Urša Raukar od početaka inicijative za spas pješačke zone u centru Zagreba nastoji svojim sudjelovanjem privući pažnju javnosti na probleme u gradu Zagrebu.

Otkad je postalo izvjesno da u realizaciju kreće projekt Cvjetni prolaz Tome Horvatinčića, Raukar otvoreno u medijima i na ulici istupa protiv građenja u zagrebačkoj pješačkoj zoni. Organizirala je i javno čitanje poezije Vladimira Vidrića neposredno prije no što su bageri srušili kuću u kojoj je stanovao pjesnik i slala otvoreno pismo ministru kulture RH tražeći spas za središte Zagreba. Urša Raukar govorit će o svom javnom i aktivističkom djelovanju u emisiji Tamare Pavlice koju možete pratiti uživo na tportalu.