HUMANITARNA AKCIJA

UNICEF organizira 'Večer dobrih djela'

08.11.2011 u 14:29

Bionic
Reading

'Večer dobrih djela' naziv je UNICEF-ovog humanitarne večere koja će se održati u četvrtak, 10. studenoga u Muzeju Mimara

Program humanitarne večeri održava se u režiji Krešimira Dolenčića, a uvaženi gosti iz javnog života i korporativnog svijeta, imat će priliku uživati u glumačkim i pjevačkim izvedbama Mile Elegović, Igora Mešina i UNCEF-ove ambasadorice Maje Vučić te bendovima: 'Saxophone Quartet' i 'Gadjo Manouche'.

Dobrotvornu aukciju 'Jedinstvenih iskustava', s koje će prihod biti namijenjen akciji 'Prve tri su još važnije' će voditi Barbara Kolar i Igor Mešin, a gostima će tom prilikom biti ponuđena uistinu nesvakidašnja iskustva: posjet UNICEF-ovim programima u Africi, odlazak na Olipijske igre u Londonu, počasno bacanje paka na Medveščakovoj utakmici tijekom trajanja turnira 'Arena Ice Fever' te uloga u serijalu Nove TV 'Larin izbor'.

Sredstva koja će biti prikupljena na humanitarnoj večeri namijenjena su UNICEF-ovoj akciji Prve tri su još važnije! kojom se stvara mreža podrške za djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje.

Vrijednost ove akcije prepoznao je i predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović, koji je i visoki pokrovitelji 'Večeri dobrih djela'. Ovo humanitarno događanje je oganizirano u suradnji i uz potporu ZAMP-a te , uz podršku prvog partnera UNICEF-a u Hrvatskoj, Hrvatskog Telekoma.