U BENKOVCU

Uhvaćen s više od tri kilograma amfetamina

09.08.2011 u 18:33

Bionic
Reading

Zadarska policija završila je danas kriminalističku istragu nad 29-godišnjakom kod kojega je pronašla više od tri kilograma amfetamina

Kako se navodi u priopćenju zadarske Policijske uprave, kod 29-godišnjaka sa splitskoga područja policija je sinoć pri nadzoru prometa na području Benkovca u renaultu splitskih registarskih oznaka pronašla 3325 grama opojne droge amfetamina zapakirane u više paketa skrivenih u unutrašnjosti osobnog automobila.

Sumnja se da je droga nabavljena radi preprodaje na splitskome području. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na više od 300.000 kuna.

Droga mu je oduzeta, a nakon kriminalističke istrage, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga, biti će priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Zadru.

Zadarska Policijska uprava priopćila je i da je u tijeku kriminalistička istraga nad 43-godišnjakom s područja Nina kojega se sumnjiči da je u okolici Zatona zasadio 17 stabljika indijske konoplje visokih od pola metra do dva metra. Zasađene biljke su mu oduzete, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga.