KOPIĆ I BUZAK

Uhićena dvojica kamatara

29.01.2009 u 13:51

Bionic
Reading

Tridesettrogodišnji Igor Kerin u srijedu je mirno predao svoje zemljište i pokretnine, s ovrhovoditeljima porečkog suda, novoj vlasnici Renati Kopić iz Zagreba

Njezin suprug Mijo Kopić, koji je umjesto nje pratio deložaciju, šef je kamatara Zlatana Buzaka, koji je pet godina kamatario nesretnog Kerina.

Naime, samo dva-tri sata nakon primopredaje kad su se Igor Kerin i njegov otac Stelio vratili na zemljište na ulaznim su vratima, a koja su u vlasništvu Stelia Kerina, zatekli tuđi lanac i nove lokote.Oni su odmah pozvali policiju, a kad je policija utvrdila novo stanje i otišla na zemljištu, odnosno Caravan depou 'Igor' pojavili su se Mijo Kopić i Zlatan Buzak iz Poreča.

Dvojica kamatara Kerinu su prijetili smrću i vikali na njega, stoga je pozvao policiju. Kako se Kopić i Buzak nisu smirivali, policija ih je na silu uhitila. . U policiji su zadržani do jutarnjih sati, a zatim su uz prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira privedeni na porečki Prekršajni sud. Kriminalistička obrada nad njima se nastavlja zbog prijetnje i uništenja i oštećenja tuđe stvari, piše Jutarnji list.