VEĆ BIO U ZATVORU

Uhićen zagrebački manijak

28.02.2009 u 10:45

Bionic
Reading

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad 28-godišnjim Darkom K. iz Zaboka, zbog osnovane sumnje da je prošloga utorka počinio kaznena djela bludnih radnji nad dvjema ženama starima 24 i 32 godine, izvijestila je danas zagrebačka policija

Darko K. od ranije je poznat policiji a zbog bludnih je radnji proveo u zatvoru 3,5 godine. On je prošloga utorka u 11.05 u Rockfellerovoj ulici te u 11,45 sati na Zakmardijevim stubama prišao ženama s leđa te nad njima počinio bludne radnje, nakon čega je pobjegao s mjesta događaja.

Iako su se istog dana u blizini dogodila dva identična djela, policija u istrazi nije mogla potvrditi da je riječ o istom počinitelju jer je prepoznavanje bilo otežano zbog toga što je žrtvama prilazio s leđa.

No, očevici su zato Darka K. prepoznali kao osobu koja se 5. veljače u Erdodyevoj ulici razodjenula i pokazivala građanima genitalije, pa će protiv njega biti podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Darko K. priveden je u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.