NAKON TRI DANA POTRAGE

Uhićen muškarac koji je pokušao ubiti Krčanku

17.04.2012 u 16:14

Bionic
Reading

Muškarac u dobi od 53 godine iz Ličkog Osika koji je u subotu teško ozlijedio 69-godišnju ženu u njezinoj kući na Krku uhićen je sinoć u Virovitici i dovezen u krčku policijsku postaju, a danas će biti predan pritvorskom nadzorniku u Rijeci

Policija je za njim tragala tri dana, a izvijestila je tek da je u stanu u Istarskoj ulici na broju 12, u mjestu Bogovići kod Malinske došlo do kaznenog djela pri čemu je 69-godišnja mještanka zadobila teške tjelesne ozljede. Žena je prevezena u KBC Rijeka gdje je zadržana na liječenju, a napadač je bio u bijegu.

Policijski službenici policijske Postaje Krk i Odjela općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske i dalje provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja, no doznajemo da je počinitelj, otprije poznat policiji, osumnjičen za kaznena djela teško ubojstvo u pokušaju i razbojništvo.

Naime, ženi je u subotu ujutro nasilno ušao u stan te je daveći pokušao ubiti, a zatim je otuđio manji novčani iznos i pobjegao s otoka. Nesretnica je pronađena tek par sati kasnije. Nakon što su uspjeli razgovarati s njom u bolnici, policajcima je bilo jasno o kome je riječ te su se dali u potragu.