SUKOB U MAKSIMIRU

Ugrizao ga pas pa pretukao vlasnika

06.06.2011 u 13:53

Bionic
Reading

'Svađa' dvaju pasa kućnih ljubimaca jučer na području Maksimira bila je povod fizičkom sukobu dvojice muškaraca, od kojih je jedan završio s teškim, a drugi s lakšim ozljedama, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Sve je počelo kada je kći 40-godišnjeg A.P.K. oko podneva na uzici šetala svog Jack Russell terijera Rubija na kojega je nasrnuo mješanac Aziz kojega je bez uzice Galovićevom ulicom šetala 34-godišnjakinja. To je s balkona vidio A.P.K., sišao i posvađao se s vlasnicom prigovorivši joj zašto je pas bez uzice. U jednom trenutku Aziz ga je ugrizao za potkoljenicu, a kada ga je A.P.K. uspio uhvatiti i podignuti i za dlan, na što je muškarac mješanca bacio u grmlje.

Tada se pojavio nevjenčani suprug 34-godišnjakinje te je odmah došlo do svađe, a ubrzo je A.P.K. nogom u prsa udario 31-godišnjaka i teško ga ozlijedio, nakon čega je sam pozvao policiju i hitnu pomoć.

Teško ozlijeđenom 31-godišnjaku u Klinici za traumatologiju utvrdili su prijelom dva kralješka i ozljedu prasnog koša, dok je A.P.K. zadobio dvije lakše ozlijede od ugriza psa.