BORBA ZA ŽIVOT

Učenik na praksi u Osijeku pao s pet metara

29.09.2009 u 12:49

Bionic
Reading

Mladić J. P. (17), učenik trećeg razreda Strojarske tehničke škole iz Osijeka, u ponedjeljak se oko 14 sati teško ozlijedio na gradilištu Eurodoma

OSIJEK - Mladić iz Čepina pao je s visine oko pet metara na gradilištu najveće osječke zgrade. Hitno su ga prevezli u Kliničku bolnicu Osijek s teškim ozljedama, gdje se liječnici bore za njegov život, pišu 24sata.

Prema policijskom priopćenju, mladić je na gradilištu bio na praksi u tvrtki Vodovod. Hodao je nezaštićenim stubištem Eurodoma i pao na donju etažu u garaži. Na policijskom očevidu bio je i inspektor zaštite na radu.

U Vodovodu tvrde da je mladić zbog privatnih razloga tražio raniji odlazak s prakse. Udovoljili su njegovoj molbi, a mladić se na stubama spotaknuo i pao na donju etažu. Naglašavaju da u Vodovodu svi zaposlenici, kao i praktikanti, imaju zaštitnu opremu te su položili zaštitu na radu.

'Duboko potreseni tragedijom, izražavamo veliko žaljenje zbog nesreće. Ne želimo ništa nagađati, nadležne institucije će utvrditi detalje nesreće', kaže Boris Grgurić, rukovoditelj montaže u Vodovodu.