TRAGEDIJA KOD RIJEKE

Ubio suprugu pa pucao sebi u glavu

24.06.2009 u 11:00

Bionic
Reading

U stanu obiteljske kuće u mjestu Jušići na broju 28A u općini Matulji iznad Rijeke u utorak oko 21,15 Fedor Kulušić (73) hicem iz pištolja ubio je suprugu Jasnu (50), majku njihovo troje djece, od kojih je dvoje maloljetno

RIJEKA - Muškarac je potom iz istog pištolja pokušao počiniti samoubojstvo pucajući si u glavu. Ozljedama je podlegao dva sata kasnije u KBC-u na Sušaku.

Iako je policijski očevid potrajao do iza ponoći pa motiv još nije poznat, neki od susjeda spominju Fedorovu ljubomoru i veliku razliku u godinama između supružnika kao mogući uzrok krvoprolića. Ipak, Kulušiće spominju kao normalnu i skladnu obitelj. Očevidu je prisustvovao i liječnik sudske medicine Dražen Cuculić.

S obzirom na to da u istoj kući žive i Jasnini roditelji, i to u stanu pored stana Jasne i Fedora, oni su čuvši hice iz pištolja pozvali policiju i Hitnu pomoć, piše Jutarnji list. Krvoproliće se navodno dogodilo u hodniku između dva stana, njihova i stana njenih roditelja.

Pokojna Jasna Kulušić bila je diplomirana pravnica i vrlo poznata i ugledna Riječanka koja je radila kao regionalna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca u Rijeci. Vrlo je često davala izjave povezane uz Zakon o radu te je rado nastupala na državnoj televiziji. Prije toga radila je i kao pravnica u hotelu Adriatic i u riječkom trgovačkom gigantu Brodokomercu.

Suprug Fedor radio je u riječkoj luci.

Točni uzroci i motivi tragedije koja je šokirala stanovnike Jušića utvrdit će se istragom koju će provesti riječki policajci.