KRVAVI SVATOVI

Ubio 32-godišnjaka, a svoju suprugu teško ranio

14.06.2011 u 11:17

Bionic
Reading

Svađa ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bršadinu, selu u vukovarskom kraju, završila je u noći na utorak kobno za 32-godišnjeg Ratka J. iz Trpinje koji je smrtno stradao, priopćeno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Sve se, po navodima policije, dogodilo oko 1.45, kad je izbila svađa, a potom i tučnjava između Miroljuba S. (47) iz Pačetina i 15 godina mlađeg Trpinjca. Stariji je sudionik sukoba potom iz zasad neutvrđenog vatrenog oružja pucao na 32-godišnjaka te pritom teško ranio svoju suprugu Veselku S. (46), koja je također nalazila ispred ugostiteljskog objekta. Zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život i trenutačno se nalazi u KBC-u Osijek.

Navodno se sve odigralo nakon proslave organizirane povodom svadbe u seoskom 'domu kulture' u Bršadinu. Priča se da je skupina mladića iz obližnjeg kafića zadirkivala mladenku i upućivala razne prostote na njezin račun pa ih je mladoženja pokušao smiriti. Kad mu nije uspjelo, uključio se Miroljub S. Pokušaj smirivanja nije uspio pa se Miroljub posvađao s dvojicom mladića koji su ga potom fizički napali. Neslužbeno, Miroljub je tada uzeo pištolj i ubio 32-godišnjeg Ratka, dok je svoju suprugu teško ranio.

Policija je uhitila 47-godišnjaka te provodi očevid i kriminalističko istraživanje.