OČEVID U TIJEKU

U Varaždinu dva automobila odletjela u zrak

16.03.2010 u 10:51

Bionic
Reading

Dva osobna automobila, Audi A4 varaždinskih registarskih oznaka te Renault Clio krapinske registracije, gotovo su u cijelosti uništena u požaru dok su bila smještena na parkiralištu u novom dijelu varaždinskog naselja Banfica noćas iza jedan sat

'Probudila me eksplozija, a zatim sam vidio kako gore vozila te dolazak vatrogasaca. Nije mi jasno kao se to moglo dogoditi baš tu kada su naše zgrade pod nadzorom posebne zaštitarske službe, a cijelo parkiralište je toliko osvijetljeno da i tijekom noći izgleda skoro kao da je dan', rekao nam je jedan od rijetkih stanara obližnjih zgrada koji su bili spremni razgovarati.

Većina kroz prozore promatra očevid službenika PU varaždinske koji je počeo tijekom jutarnjih sati. Kako su izvijestili iz PU varaždinske, do požara u Dravskoj ulici je došlo oko 1 sat i 30 minuta, a oštećeno je osobnom vozilu marke Audi A4 kojim se koristi 53-godišnji muškarac te osobno vozilo marke Renault Clio kojim se koristi 30-godišnja ženska osoba. Usto, došlo je i do oštećenja osobnog vozila marke Renault Twingo kojim se koristi ženska osoba od 26 godina.

Nakon očevida kojem prisustvuju i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba, trebao bi se znati i uzrok.