bih

U Tuzli izgorio dio tržnice, više osoba zatražilo pomoć

26.02.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Dio tržnice izgorio je, a više osoba je zatražilo liječničku pomoć zbog požara koji je izbio u utorak nešto prije podneva u središtu Tuzle, izvijestili su mediji navodeći kako su gasitelji uspjeli staviti vatrenu stihiju pod nadzor nakon jednoipolsatne borbe

Prema prvim informacijama izbijanju požara prethodila je eksplozija nekoliko plinskih boca. Nakon toga vatra, praćena gustim crnim dimom, proširila se na najveći dio montažnih objekata na tržnici. Požar je prvo zahvatio dio tržnice s tekstilom, navode očevici.

Pripadnici vatrogasne postrojbe su brzo došli na lice mjesta, a u međuvremenu je odjeknulo još nekoliko eksplozija plinskih boca. Gasitelji su uspjeli staviti vatru pod nadzor nakon jednoipolsatne borbe. Tuzlanski gradonačelnik Jasmin Imamović najavio je kako će vlasti pomoći obnoviti tržnicu kako bi zakupci mogli nastaviti s radom.

Kako su za Hinu potvrdili u Hitnoj službi u Tuzli, više osoba zatražilo je pomoć, no nitko nije životno ugrožen. Uglavno se radi o osobama koje su se javile zbog problema s disanjem.