NOĆNI IZLAZAK PO DUBROVAČKI

U tučnjavi stradala trojica Francuza

25.08.2010 u 11:33

Bionic
Reading

Jutros oko šest sati, na odjel dubrovačke hitne pomoći, u pratnji policije, dovedena su trojica mladih Francuza, koji tvrde da ih je pretuklo više hrvatskih mladića. Dvojica su lakše ozlijeđena, a treći je zadobio ozljedu na lijevoj strani glave, više plitkih rana po tijelu te veću ranu na desnoj nozi

Neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni Francuz tvrdi kako su mu hlače i majicu trgali nožem, od kojeg je po trbuhu zadobio i više plitkih porezotina, dok je za ranu i otok na glavi koja se prostire od lijeve arkade do tjemena kriv udarac snopom ključeva kojim ga je netko udario po glavi.

Navodno se ozlijeđeni na trenutke gubio, pa je pitao djelatnike hitne pomoći nalazi li se u Sao Paolu ili Rusiji. Nakon pružene pomoći na odjelu hitne prebačen je na traumatološki odjel dubrovačke bolnice gdje se još uvijek nalazi.

Neslužbeno doznajemo da se francuski trojac zabavljao u jednom dubrovačkom klubu kada je došlo do sukoba s domaćim mladićima. Francuzi su iz kluba krenuli na autobus na Pilama kako bi pobjegli, no mladići su ih pratili, a do tuče je došlo u Gružu nakon što su izašli iz autobusa.

Povod sukobu još nije poznat. Dubrovačka policija radi na slučaju i upravo traju obavijesni razgovori da bi se mogli utvrditi svi sudionici i pojedinosti sinoćnjeg sukoba. Čeka se njihovo službeno priopćenje.