CESTA VINKOVCI - VUKOVAR

U sudaru tri vozila ozlijeđene četiri osobe

17.05.2012 u 13:44

Bionic
Reading

Četiri osobe lakše su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti Vinkovci-Vukovar na izlazu iz Vinkovaca prema Nuštru, a u njoj su sudjelovala tri automobila, potvrdila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Po riječima glasnogovornika Luke Barunčića, nesreću je sinoć u 20,55 sati uzrokovao 25-godišnji vozač osobnog automobila audija pulskih registarskih oznaka iz Vrbice, nedaleko od Đakova.

Nakon izlaska iz Vinkovaca, pretječući kamion srbijanskih oznaka, 25-godišnjak je udario osobni automobil škodu vinkovačkih registarskih oznaka kojim je iz smjera Nuštra upravljao 29-godišnjak iz Nuštra.

Od udarca škoda je sletjela u odvodni kanal, a audi se nastavio kretati cestom te se ubrzo sudario i s osobnim automobilom opelom vinkovačkih registarskih oznaka kojim je također iz smjera Nuštra upravljao 61-godišnji Vinkovčanin.

Dvadesetpetogodišnji vozač, koji je osobnim automobilom upravljao dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima, nakon nesreće nastavio je voziti i zaustavio se na ulazu u Nuštar, gdje ga je pronašla i uhitila policija, rekao je Barunčić i dodao kako nijedan vozač nije imao alkohola u krvi.

Lakše su ozlijeđena trojica vozača osobnih automobila i suputnica u opelu.

Zbog prometne nesreće, državna cesta D55 između Vinkovaca i Nuštra bila je zatvorena za promet do 23,40 sati.