CRNA NOĆ NA HRVATSKIM CESTAMA

U prometu život izgubile dvije osobe

Bionic
Reading

Noćas oko 3 sata u prometnoj nesreći koja se dogodila na Aveniji Većeslava Holjevca, u smjeru juga kod Mosta slobode, u Zagrebu smrtno je stradala jedna osoba. Teška prometna nesreća dogodila se i na dubrovačkom području, gdje je u sudaru život izgubila jedna osoba, a ozlijeđene su još dvije

Stravičan prizor kod Mosta slobode

Muškarac je automobilom sletio s ceste i zabio se u zaštitnu ogradu kod Mosta slobode. Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

Oko 20.45 sati u Staroj Mokošici kod skretanja za Osojnik u sudaru dva vozila poginuo je vozač jednog od vozila. Iz centra 192 potvrdili su za Dubrovački vjesnik da su ozlijeđene još dvije osobe koje su kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik. U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila, Opel Corsa i Chevrolet Aveo. Kako se neslužbeno doznaje, jedno od vozila najprije je bočno udarilo u autobus, a kasnije se direktno sudarilo s drugim vozilom.

Promet kroz Staru Mokošicu bio je zatvoren, a vozila su se usmjeravala putem uz Rijeku. Promet su regulirali policajci, a bilo je povremenih zastoja. Identitet poginulog nije službeno potvrđen, a navodno je riječ o poznatom dubrovačkom poduzetniku.