ZA NEXT-GEN

U planu još jedna igra Hitman

22.11.2011 u 08:24

Bionic
Reading

Square Enix već je započeo planirati produkciju još jedne igre Hitman koja bi se trebala pojaviti na sljedećoj generaciji konzola

Nadolazeći Hitman: Absolution još se neko vrijeme neće pojaviti na policama trgovina, a Square Enix već planira produkciju još jedne igre  Hitman. Dapače, stvar je toliko ozbiljna da će početkom sljedeće godine Square Enix u Montrealu otvoriti potpuno novi studio koji će uposliti čak 150 ljudi pod vodstvom Leeja Singletona, čovjeka koji trenutno vodi londonsku podružnicu Square Enixa.

 

Ipak, to ne znači da za franšizu Hitman više neće biti zadužen IO Interactive. 'Square Enix radit će ukorak s IO Interactiveom kako bi oboje mogli pridonositi franšizi Hitman u budućnosti', rekao je Singleton i potvrdio da će se Hitman koji će doći nakon Absolutiona pojaviti tek na sljedećoj generaciji konzola koja je, prema brojnim glasinama – sve bliža.

 

Također, Square Enix trenutno osnažuje i studio Eidos Montreal sa stotinu novih radnih mjesta za potrebe produkcije novog Deus Exa, Thiefa 4 i još jedne zasad nepoznate  igre.