PIJANI 22-GODIŠNJI NASILNIK

U parku napao i pokušao silovati 84-godišnju staricu

21.06.2010 u 12:42

Bionic
Reading

Kada je u nedjelju, rano ujutro, kao i obično, krenula na misu, 84-godišnja starica iz Požege nije ni slutila da će se naći oči u oči s pijanim nasilnikom te da će umalo postati žrtvom 62 godine mlađeg silovatelja

Oko 6 sati i 20 minuta pijani se 22-godišnjak vraćao iz noćnog provoda. Put iz diska do kuće vodio je preko gradskog parka, koji je u rano jutro gotovo pust.

Na samom ulazu u park, u ulici Pod gradom, nasilnik, koji je očito tražio žrtvu, ugledao je 84-staricu koja je sama išla na jutarnju misu u obližnju crkvu.

Bez mnogo razmišljanja, prišao je nesretnoj ženi, fizički ju je napao, te ju srušio na tlo i pokušao silovati.

'Napad je vidio slučajni prolaznik koji je mobitelom odmah pozvao policiju. Naši dečki brzo su stigli na mjesto događaja. Zatekli su mladića kako leži na starici, no na sreću nije još uspio skinuti ni hlače te je ipak nije silovao. Čim je ugledao policajce, dao se u bijeg, no ubrzo je uhvaćen i priveden u postaju', rekao nam je Krunoslav Kokić iz PU požeško-slavonske.

Mladiću je u krvi izmjereno 1,78 promila alkohola. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nasilnik je priveden sucu istrage te mu je određeno 48-satno zadržavanje, nakon čega je izvjesno da će biti zadržan i u pritvoru.

Kako doznajemo, iako ima tek 22 godine, policiji je već dobro poznat po razbojništvu i teškoj krađi te po tučnjavama i narušavanju javnog reda i mira.