JESTE LI IH VIDJELI?

U Hrvatskoj prošlog tjedna nestalo devet osoba

14.09.2012 u 18:09

Bionic
Reading

Prošloga tjedna na području Republike Hrvatske nestalo je devet osoba. Od 13 nestalih osoba o kojima smo izvijestili prošlog petka, vratilo ih se šest, a za sedmero se još traga. Donosimo vam nove informacije o nestalim osobama, pogledajte njihove fotografije i pomognite policiji u potrazi za njima. Ako posjedujete bilo koju informaciju o nekome od njih, odmah javite na broj 192

Osobe za kojima se još traga, a koje su nestale u razdoblju od 31. kolovoza do 7. rujna, su: Tedi Šikić (16), Marko Lorenčak (26), Nensy Obrovac (16), Damir Inhof (16), Drago Ignac (13), Zoran Miladinović (14) i Dino Šišić (16).

Nadalje, 8. rujna u Splitu je opet nestala 17-godišnja Daniela Pezelj. Oko 17 sati udaljila se s adrese Šižgorićeva 4 u nepoznato. Na sebi je tada imala bijele hlače i bijelu majicu. Visoka je 170 centimetara, ima crnu kosu i crne oči. Njezin je nestanak, podsjetimo, već prijavljivan dvaput tijekom kolovoza.

Te subote, 8. rujna, ponovno je nestala i 18-godišnja Željana Ramljak. I ona se tijekom ljeta već dvaput udaljila s adrese Obala kralja Tomislava 36 u Kaštel Lukšiću. Od kuće je otišla u večernjim satima, u plavim trapericama, šarenoj majici s motivom cvijeća i bijelim tenisicama. Visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Lice joj je ovalno, nos pravilan te je slabije tjelesne građe.

Idućeg dana, 9. rujna, u Malom Lošinju je nestao 18-godišnji Petar Palla. Udaljio se s adrese Giovanni del Conte bb i još se nije vratio. Petar ima crnu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe, a u što je bio odjeven, ne zna se.

Njegova vršnjakinja Monika Beriša nestala je iste nedjelje, 9. rujna, u nepoznatoj odjeći u Zadru. Ona je s adrese Ivana Skvarčine 14 otišla 5. rujna u nepoznatom pravcu i do nedjelje je kontaktirala s majkom putem mobitela, no onda se prestala javljati. Visoka je 160 centimetara i ima crnu kosu.

Potom je u ponedjeljak, 10. rujna, u Zagrebu nestao 45-godišnji Nenad Vučković. Tada je bio odjeven u traperice i majicu nepoznate boje. Neurednog je izgleda, visok oko 180 centimetara, slabije tjelesne građe, ima prosijedu ravnu kosu, ispupčene smeđe oči i ovalno lice. Otišao je s adrese Vinogradska 29.

Josip Lamot (29) nestao je 11. rujna u Zagrebu. On se udaljio s adrese Bolnička cesta 32. Visok je 180 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nosi naočale pravokutnog oblika s tankim crnim okvirom. U vrijeme nestanka bio je odjeven u tamnoplavu košulju kratkih rukava, crne hlače i plave tenisice.

S adrese Ivanec, Pahinsko 6, udaljio se 11. rujna 18-godišnji Antun Amić i od tada mu se gubi svaki trag. Policija ne posjeduje više podataka o njemu.

U Nacionalnu evidenciju nestalih osoba upisan je i 18-godišnji Senad Grudić. Njemu se izgubio trag kada se u trenirci i tenisicama udaljio s adrese Otona Župančića 14. Senad je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i crne oči.