prometna u sisku

U frontalnom sudaru automobila vozači teško ozlijeđeni, a putnik lakše

15.06.2019 u 10:08

Bionic
Reading

Nakon završenog očevida poznato je više detalja o teškoj prometnoj nesreći u Novoselskoj ulici u Sisku u kojoj je u petak dvoje vozača u frontalnom sudaru teško ozlijeđeno, a maloljetni putnik lakše

Nesreća se dogodila oko 9.50 sati kada je 69-godišnji muškarac, upravljajući osobnim automobilom sisačke registracije, ulaskom u blagi desni zavoj vozilom prešao na suprotni prometni trak, gdje je došlo do udara prednje lijeve strane njegovog vozila u prednju lijevu stranu osobnog automobila sisačke registracije, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnja vozačica, izvijestila je policija.

Tom je prilikom 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je 54-godišnjakinja teško ozlijeđena, a maloljetni putnik iz njezinog vozila je lakše ozlijeđen. Pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

Alkotestiranjem vozačice je utvrđeno da nije bila pod utjecajem alkohola, dok alkotestiranje 69-godišnjaka zbog težine njegovih ozljeda nije bilo moguće. Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 69-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.