VOLI PITI I VOZITI!

U dva dana ostao bez vozačke, pa pijan skrivio dvije nesreće

20.07.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Iako mu je jučer, treći put u neslavnoj vozačkoj karijeri, zbog vožnje u pijanom stanju oduzeta vozačka dozvola, 39-godišnjak iz Pleternice, nije prestao piti, ali ni voziti. U samo dva dana, pijan i bez dozvole, prouzročio je dvije prometne nesreće, nakon čega je pobjegao

Jučer, oko 15 sati svojim se Citroen Jumerom, prilikom mimoilaženja cesti, bočnom stranom 'očešao' o Mercedes kojim je upravljala 42-godišnjakinja iz Požege.

Nakon prometne nesreće s materijalnom štetom, koja se dogodila u ulici Stjepana Radića u Vidovcima kod Požege, 39-godišnjak je pobjegao s mjesta događaja.

Kada su ga policajci pronašli, iako vidno pijan, odbio je alkotestiranje, no utvrđeno je da je za upravljač automobila sjeo nakon što mu je prije nekoliko sati u Novoj Gradiški privremeno oduzeta vozačka dozvola.

Iako uhvaćen u (ne)djelu, 39-godišnjak je isto ponovio i nakon samo 12 sati. U utorak ujutro, oko tri sata i 45 minuta iza ponoći, pijan je ponovo sjeo u svoj Citroen, koji je bio parkiran na parkiralištu ispred bazena. Neposredno nakon 'vrludavog' uključivanja u promet, izgubio je nadzor nad automobilom te sletio s ceste na travnatu površinu, a potom udario u električni ormarić HEP-a i zabio se u betonski električni stup.

Iako s gotovo dva promila alkohola u krvi, 'neuništivi' je 39-godišnjak opet uspio pobjeći s mjesta nesreće. Nakon što su ga policajci drugi put pronašli, zbog opasnosti da će unatoč svemu, ponovo sjesti za upravljač, pijan i bez dozvole, zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja.

Kako doznajemo iz PU požeško-slavonske 'veseli' je vozač, do sada sakupio 'kolekciju' od 30-ak prekršajnih kazni. Već je dvaput ostao bez vozačke dozvole, koja mu je jučer ponovo oduzeta na šest mjeseci. Protiv njega slijedi optužni prijedlog, a prijeti mu i masna kazna od nekoliko desetaka tisuća kuna.