500 KUNA ZA GRAM

U Dubrovniku pao diler kokaina

28.10.2010 u 13:31

Bionic
Reading

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakom iz Dubrovnika koji je jučer uhićen u ugostiteljskom objektu u Ulici Ive Vojnovića u Dubrovniku utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je nabavljao veće količine opojne droge kokain koju je pakirao u PVC vrećice težine tri do sedam grama te je prodavao konzumentima s područja Dubrovnika po cijeni od 500 kuna za gram

Osim što ga se sumnjiči da je osobno prodavao kokain, osnovano se sumnja da je u tu svrhu angažirao i dvije muške osobe koji su za njega prodavale kokain stalnim kupcima. Radi se o 34-godišnjaku, koji će naknadno uz kaznenu prijavu biti doveden pred suca istrage s obzirom da se nalazi na liječenju u bolnici, a druga muška osoba u dobi od 33 godine uhićena je 14. listopada u Ulici Bana Josipa Jelačića i uz kaznenu prijavu zbog preprodaje opojnih droga dovedena pred istražnog suca koji mu je odredio jednomjesečni pritvor.

Izvršenom pretragom obiteljske kuće u Dubrovniku koju koristi osumnjičeni 35-godišnjak pronađena je i oduzeta razna dokumentacija, više mobilnih telefona, osobni dokumenti, detektor skrivenih kamera i prislušnih uređaja te 780 eura i 8.300 kn.

Osumnjičeni 35-godišnjak će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.