SNIMKA IZ IZRAELA

Tzipi otkačila u disku pridobijajući mlade

06.02.2009 u 16:10

Bionic
Reading

Izraelska ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni, u završetku kampanje za parlamentarne izbore, večeri provodi u obilasku diskoteka i noćnih klubova po Tel Avivu

Kao što su dnevni obilasci svetih mjesta glavni dio kampanje u pobožnom Jeruzalemu, tako su i noćne turneje po klubovima obavezne u razuzdanom Tel Avivu.

Predsjednica stranke Kadima nastoji pridobiti što više glasova mladih birača pokazujući da se i ona zna zabaviti na plesnom podiju.

Livni, najmlađa kandidatkinja za premijerku, u noćni život krenula je obilaskom stare luke s najvećim brojem barova, a  'noćnu kampanju' nastavila je u društvu predsjednice parlamenta u klubu Homan 17.

Za članovima Kadime u provodu ne zaostaju ni suparnici iz Laburističke stranke, koji se već noćima mogu vidjeti na plesnim podijima pokraj zbunjenih mladih posjetitelja, koje nastoje uvjeriti da su upravo oni prava opcija za koju treba glasati.

Čelnik Likuda Benjamin Netanyahu jedini je koji se nije aktivno uključio u noćni život. Njegov posjet popularnoj diskoteci Bet Sokolov svojevremeno je otkazan zbog rata u Gazi.