pune ruke posla za policiju

Tučnjava u kasnim noćnim satima u Kninu: Sve je počelo sukobom pripadnika Torcide i Janjevca, jedna osoba završila u bolnici

10.10.2021 u 16:10

Bionic
Reading

Neredi u Kninu u kojima je učestvovalo između dvadeset pet i trideset osoba počeli su u subotu oko 23:40 minuta. Tada su se u u Zvonimirovoj ulici počeli okupljati ljudi koji su čuli da je u kafiću Carpe Diem izbila najprije svađa, a potom i tučnjava između jednog Janjevca i jednog pripadnika Torcide, piše Slobodna Dalmacija

U tuču su se zatim umiješali prijatelji obje strane, poznanici i simpatizeri jednog i drugog aktera te je došlo do opće jurnjave i tučnjave po ulici.

Iz PU šibensko-kninske je rečeno da je kriminalističko istraživanje ovog događaja u tijeku i kada ono završi, objavit će se i priopćenje, a tada će se valjda više znati i o motivima ovog sukoba. Za sada je policija uhitila i privela šestero sudionika ove tučnjave, a za ostalima traga te će i objava snimke pomoći u tome, piše Slobodna Dalmacija.

Za sada se zna da je jedna osoba, koju policija još nije ispitala, završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama - najvjerojatnije se radi o udarcu palicom ili šakom.

Policija ovaj događaj za sada vodi kao narušavanje javnog reda i mira, a što će biti kada kriminalistička obrada završi, tek ćemo vidjeti.