lokalni izbori

[VIDEO] Troskot: Više Mosta u Gradskoj skupštini znači manje korupcije

28.04.2021 u 14:13

Bionic
Reading

Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot predao je u srijedu kandidacijsku listu te stranke za Gradsku skupštinu i poručio kako više 'mostovaca' u Skupštini znači manje korupcije.

"Naša lista je ispunjena s mladim ljudima, stručnjacima iz područja poduzetništva, IT industrije, energetike, EU poslova, kulture, prava, dakle svih onih područja koji su prijeko potrebni kako bismo pomogli Zagrebu", rekao je Troskot novinarima na Velesajmu.

Dodao je kako su listu radili na temelju stručnosti te poručio da "više Mosta u Gradskoj skupštini znači manje korupcije".

Najavio je da će u četvrtak u 17 sati predati kandidacijske liste za gradonačelnika, navodeći da su skupili iznimno velik broj potpisa te su jako sretni da će predati tu volju građana iskazanu kroz potpise.

Troskot je poručio da će biti ozbiljan faktor u politici grada Zagreba te da je također ozbiljan kandidat za drugi izborni krug.

O mogućoj suradnji sa strankama nakon izbora kazao je da će o tome razmišljati tek nakon izbora, jer je njihov stav da bi to bila povreda glasačkog prava.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic

"Kada vidimo kako će to izgledati onda ćemo razmišljati o eventualnim projektnim suradnjama. Ne razmišljamo u tome smjeru", naglasio je Troskot.

Dodao je kako u Mostu razmišljaju u smjeru da privuku što više glasača svojim programom i rješenjima za grad.